L’any passat encetàrem el projecte Compartint Experiències, un projecte que animà el professorat de Camp de Morvedre a compartir el que es fa a les nostres aules.

 Com que tenim molt a compartir, perquè som una comarca implicada en la innovació educativa, hem hagut d’elegir. I ho hem fet, compartirem, enguany, aquelles experiències d’èxit que tenen a vore amb el lema de Trobada: “Recuperem el verd, amb Carme Miquel”.

 I pensar en Carme Miquel ens porta a pensar en mestres que canvien el món. Per això davant de la globalització depredadora, protegim i defensem el patrimoni natural, el cultural i el lingüístic, eixos al voltat dels quals, giraran les Jornades.  Durant dues Jornades escoltarem el dia a dia de nou centres educatius de Camp de Morvedre, com es transforma la societat des de l’escola. INSCRIPCIONS

EL MEDI COM A RECURS DIDÀCTIC
DOMUS BAEBIA_UNA EXPERIÈNCIA VIVENCIAL

EXPERIÈNCIES 2022

Des de CEVCAM-Escola Valenciana vos donem la benvinguda a estes primeres Jornades Pedagògiques : Compartint experiències, que pretenen ser un lloc de trobada i d’intercanvi de tot allò que es fa a les nostres aules.

No ha estat casualitat l’elecció del temes al voltant dels quals exposarem experiències. Seguint les línies del VI Congrés d’Escola Valenciana que tingué lloc a la Universitat de Valencia el mes de desembre  , els eixos elegits són plurilingüisme, inclusió i consciència mediambiental.

Per què plurilingüisme?  Per la importància d’aconseguir la convivència entre col·lectius que pensen i parlen de manera diferent. Perquè ens cal proporcionar a l’alumnat una competència plurilingüe i multicultural garantint tant el domini de les llengües com la capacitat de conviure en una societat multilingüe i multicultural.

Inclusió, per que? per tal d’assolir les potencialitats màximes de cada persona que forma part del sistema educatiu. Eixe ha de ser un dels trets d’identitat d’una escola de qualitat.

MARCEL·LA SENENT FERRANDIS
CRA BENAVITES QUART DE LES VALLS
IES CLOT DEL MORO
OLGA GARGALLO
IES VALL DE SEGÓ
CEIP VICTORIA I JOAQUINRODRIGO
CRA PEÑA ESCABIA